TV ÅGÅRDEN.

Jag var sjuk i veckan 2 dagar men sen kende jag mig betre i torstes så jag åkte ner till vår lilla fritids tv studio så gjorde vi ett litet upp trädande för våra familjer. Här komer lite bilder på det.





                                                             OBS:BILDER PÅ MIG SOM JURY I LETS DANCE.image12

Kommentarer
Postat av: mamma

å, vad kul att du visar det eftersom jag inte kunde komma (jag var på jazzklubb i uppsala så jag fick höra lite musik ändå...men det var ingen som dansade...)
jag tycker att det var en jättebra idé av oss att starta din blogg -- den är så fin och du är så duktig och kan så mycket med datorn!

PUUUSSS!

2007-03-11 @ 00:11:56
Postat av: Mikael



Hej söta Rakel - nu sitter du mittemot mig och hör hur jag skriver, men vet inte att jag skriver en kommentar till dig. Men det gör jag, och då tänkte jag säga att dina bilder är jättefina, men det finaste med dem är det du berättar om var de kommer ifrån och vad du har gjort när de blev tagna - så jag kommer att läsa din blogg varje dag för att se om det har kommit något nytt inlägg där du berättar om vad som händer när du är i Sätaröd...

Puss och kram och massvis med kärlek
från din enda pappa

2007-03-11 @ 12:20:59
Postat av: ER

Vad fint

2007-03-11 @ 17:56:40
Postat av: Farmor

Hej Rakel!
Vilken fin blogg du har gjort! Och så roligt att kunna gå in här och se vad du gör. Och vilka fina bilder!

Tack för att jag fick komma och titta på er TV-sändning. Det tyckte jag var jätteroligt. Och roligt att se en bild därifrån. Den ska jag kopiera och lägga i min Rakel-bild-mapp som jag har på min dator.

Puss från farmor

2007-03-12 @ 23:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0