Vad vi hag gort i veckan.

I veckan har jag och min pappa varikt i Baskemölla fast inte hela veckan då förstås för att vi har flyttat upp tiger också han trivs jätte mycket och han äter och dricker dra men han är veligt jobbig på kvällarna när man ska gå och lägga sig han är jobbig på nätterna i bland också för att han bara hoppar på en hela tiden så att man inte kan såva men i natt så fick jag och pappa såva i fred för att vi stängde den gamla tåg dörren in till pappas såvrum så han kunde springa om kring och pipa och hoppa hur mycket han ville utan att störa oss men jag tycker att en sak är konstig för att första natten pep han nästan ingen ting als bara lite gran vad jag vet i alla fall men jag är ju van så jag vaknar inte av pipande kattungar men det gör pappa och sedan har vi skaffat nytt sim-kort till mig så att min mobil kan börga fungere så att jag kan ringa och smsa från den men den är låst så jag sitter hemma och väntar på att få ett brev där det står hur man låser upp min mobiltelefon för att jag hadde ett Comviq kontant kort innan men nu fick jag ett Telia kontant kort så då måste vi låsa upp den men nu orkar jag inte skriva mer så hej då Kram Raklan 


Sagan om katten och sjukhuset (ej för känsliga tittare/läsare)

Det var en gång en kattfamilj: en kattmamma och hennes fyra små ungar.

image96


image95

De bodde i ett litet hus på landet tillsammans med Mimmi och tre småkusiner.

image97

En dag hände något märkligt: det började växa i kattmamman. Men den här gången var det inte några kattungar som växte där inne utan något helt annat -- en stor och läskig varböld!

image98

Hur mamman än tvättade och tvättade så bara växte och växte den.

image99

PLÖTSLIGT! Hela varbölden sprack! Och allt varet till att rinna ut och hjälp! Vad skulle de göra?

Ilfart till kattsjukhuset!

http://www.djurhlm.se/

- "Oj, oj", sade doktorn. "Det här måste opereras omedelbums!"

Sagt och gjort. Kattmamman lades på operationsbordet.

image100
(Doktorn på bilden har inget med operationen att göra utan bör endast ses som en illustration.)
 
Efter flera timmar vaknade kattmamman. Hon var yr i huvudet och trött trött trött.
Doktorn (som hette Anna Mogianos) hade sytt ihop ett hål och gjort två nya. Genom de nya hålen hade hon stuckit en slang genom vilket allt var skulle rinna ut.

image101

För att inte kattmamman skulle slicka på såret och få in en massa bakterier fick hon ha en tjusig plasttratt runt halsen.

image103


Medicin behövdes också...
image104
...för att skrämma iväg både gamla och nya baciller. (Det var liksom en stor grotta inuti kattmamman som var full med var och när var rinner ut gillar baciller att flytta in.)

Och alla ungarna då?

Ja, de fick inte lov att vara nära mamman för hon behövde vila. Så en flyttade i alla hast till sitt nya hem. Och två fick följa med som sällskap under tiden mamman behövde återhämta sig och läka ihop!

image105 


************************************************


Spännande fortsättning följer om några dagar!


RSS 2.0